Cuprins ediţie STUDIA UNIVERSITATIS BABEŞ-BOLYAI

În partea de jos este prezentat cuprinsul ediţiei STUDIA ce a fost selectată. Vizualizarea rezumatului unui articol se face prin accesarea linkului din titlul acestuia. Pentru obţinerea unei sinteze despre un autor de articol, accesarea linkului din numele autorului va afişa toate articolele din arhivă în care acesta este autor şi/sau coautor.

 
       
         
    Cuprins STUDIA OECONOMICA - Ediţia nr.1 din 2012  
         
         
   
1.  OBSTACOLE ÎN CALEA INTERNAŢIONALIZĂRII: EVIDENŢA FIRMEI-NIVEL DIN AFRICA DE SUD / BARRIERS TO INTERNATIONALISATION: FIRM-LEVEL EVIDENCE FROM SOUTH AFRICA.
          Autori: .


2.  MEMORIE DE LUNGĂ DURATĂ ŞI TRANZACŢIONARE SLABĂ: DOVEZI EMPIRICE PE PIEŢELE BURSIERE DIN EUROPA CENTRALĂ ŞI DE EST / LONG MEMORY AND THIN-TRADING : EMPIRICAL EVIDENCES FROM CENTRAL AND EASTERN EUROPEAN STOCK MARKETS.
          Autori: ALEXANDRU TODEA.


3.  CONTABILITATE, CAPITALISM ŞI CULTURA POPULARĂ: NAŢIONALISM IRLANDEZ, TRANSCENDENŢĂ ŞI CONTROL LA PUNK-ROCK IN ANII 2000 / ACCOUNTING, CAPITALISM AND POPULAR CULTURE: IRISH NATIONALISM, TRANSCENDENCE AND CONTROL IN 2000s PUNK ROCK.
          Autori: .


4.  PROCESUL DE DECIZIE ÎN MINERIT: UN NOU CADRU PENTRU DOBÂNDIREA CUNOŞTINŢELOR A PROCESELOR DECIZIONALE ÎN MEDIUL DE AFACERI / DECISION-PROCESS MINING: A NEW FRAMEWORK FOR KNOWLEDGE ACQUISITION OF BUSINESS DECISION-MAKING PROCESSES.
          Autori: .


5.  MODELUL DE OPTIMIZARE TAKT TIME – « TIMPUL DE TACT » ÎN FUNCŢIE DE ACCESUL LA MAGAZINUL DE LA ETAJ / TAKT-TIME MODEL OPTIMISATION ON BASIS OF SHOP-FLOOR APPROACH.
          Autori: ANDREJ BERTONCELJ.


6.  TRANSPARENŢA GUVERNĂRII ÎN SISTEMUL BANCAR ROMÂNESC, ÎN COMPARAŢIE CU BĂNCILE COTATE LA BURSĂ DIN MAREA BRITANIE / GOVERNANCE TRANSPARENCY IN ROMANIAN BANKING SYSTEM BY COMPARISON WITH U.K. LISTED BANKS.
          Autori: .


7.  RAPORT FINANCIAR AL IMM-URILOR: ATITUDINI FAŢĂ DE IFRS/ SMEs FINANCIAL REPORTING: ATTITUDES TOWARDS IFRS FOR SMEs.
          Autori: ADELA DEACONU.


   
         
     
         
      Revenire la pagina precedentă