Articole cu acelaşi autor

Pentru autorul curent, in partea a doua a paginii sunt înşirate toate articolele în care acesta este autor şi/sau coautor. Prin selectarea titlului articolului, vor apărea date privind ediţia în care acesta a apărut, precum si rezumatul.

 
           
         
    Detalii autor  
           
  Nume autor:   MARIAN MIHAIU    
       
           
  26-11-2022     
      
 
    Articole cu acelaşi autor  
         
 
1.  FOOD QUALITY AND SAFETY IN THE NEW MILLENIUM.
          Autori: MARIAN MIHAIU, ROMOLICA MIHAIU.

2.  SEASONAL VARIATIONS IN THE BIOCHEMICAL COMPOSITION OF BUFFALO MILK.
3.  PROTEIN CHARACTERIZATION OF ROMANIAN BUFFALO MILK COMPARED TO COW MILK.
4.  CHARACTERIZATION OF BUFFALO MILK FAT GLOBULES USING THE CONFOCAL LASER SCANNING MICROSCOPY.
          Autori: ROMOLICA MIHAIU, MARIAN MIHAIU.

5.  EVALUATION OF BIOCHEMICAL CHANGES OCCURING IN “NĂSAL” CHEESE DURING THE RIPENING STAGES.
          Autori: CONSTANTIN BELE, MARIAN MIHAIU.

6.  EVALUATION OF POLYCYCLIC AROMATIC HYDROCARBONS IN PORK MEAT PRODUCTS OBTAINED IN TRADITIONAL SYSTEMS IN ROMANIA.
7.  THE EFFECT OF HIGH PRESSURE PROCESSING ON MAJOR STRUCTURAL PROTEINS OF RAINBOW TROUT FISH FILLETS.
8.  EVALUATION OF THE LEVEL OF CONTAMINATION WITH PHTHALATES IN DAIRY PRODUCTS FOUND ON THE ROMANIAN MARKET.
 
         
     
         
           
    Revenire la pagina precedentă