Rezumat articol ediţie STUDIA UNIVERSITATIS BABEŞ-BOLYAI

În partea de jos este prezentat rezumatul articolului selectat. Pentru revenire la cuprinsul ediţiei din care face parte acest articol, se accesează linkul din titlu. Pentru vizualizarea tuturor articolelor din arhivă la care este autor/coautor unul din autorii de mai jos, se accesează linkul din numele autorului.

 
       
         
    STUDIA PHILOLOGIA - Ediţia nr.4 din 2011  
         
  Articol:   „ÎŢI SCRII CARTEA CEA MARE, ADICĂ ULTIMA?”IRIS MURDOCH ÎN 2010 / “ARE YOU WRITING YOUR GREAT BOOK, I MEAN THE FINAL ONE?” IRIS MURDOCH IN 2010.

Autori:  .
 
       
         
  Rezumat:  „Îţi scrii cartea cea mare, adică ultima?”Iris Murdoch în 2010. În 2010, la un deceniu de la moartea scriitoarei Iris Murdoch, au apărut o serie de scrieri literare şi filozofice ale autoarei. În general, în ultimii trei ani, interesul pentru opera lui Murdoch a crescut în întreaga lume. Am decis să mă opresc asupra a şapte dintre scrierile publicate în 2010, scrieri destul de diferite între ele, construind acest articol ca o revizuire comparativă a acestor texte.

Cuvinte cheie: Iris Murdoch, recenzie, publicaţii 2010, Peter J. Conradi, Mustafa Kirca, Şule Okuroğlu, Miles Leeson, Priscilla Martin, Anne Rowe, David Morgan, Avril Horner, M. F. Simone Roberts, Alison Scott-Baumann. 

 
         
     
         
         
      Revenire la pagina precedentă