Rezumat articol ediţie STUDIA UNIVERSITATIS BABEŞ-BOLYAI

În partea de jos este prezentat rezumatul articolului selectat. Pentru revenire la cuprinsul ediţiei din care face parte acest articol, se accesează linkul din titlu. Pentru vizualizarea tuturor articolelor din arhivă la care este autor/coautor unul din autorii de mai jos, se accesează linkul din numele autorului.

 
       
         
    STUDIA PHILOLOGIA - Ediţia nr.2 din 2019  
         
  Articol:   LIMBA SUEDEZA - CURS FACULTATIV. DIFERITE TEHNICI DE A EVALUA ORAL ȘI SCRIS GRAMATICA / LE SUÉDOIS COMME LANGUE ÉTRANGÈRE. DE DIFFÉRENTES TECHNIQUES POUR L’ÉVALUATION ORALE ET ÉCRITE DE LA GRAMMAIRE.

Autori:  ROXANA-EMA DREVE.
 
       
         
  Rezumat:  
Limba suedeză - curs facultativ. Diferite tehnici de a evalua oral și scris gramatica. Obiectivul acestui articol este analiza modului de evaluare a cunoștințelor gramaticale în cazul studenților de la suedeză facultativ – nivel intermediar. Pentru a înțelege perspectiva studenților privind tipurile de exerciții gramaticale pe care ei le găsesc utile, am conceput și administrat un chestionar de feedback în care au fost tratate atât aspecte ce țin de competențele scrise, cât și aspecte ce țin de competențele orale.

Cuvinte-cheie: evaluare, testare orală și scrisă, gramatică, exerciții.
 
         
     
         
         
      Revenire la pagina precedentă