Rezumat articol ediţie STUDIA UNIVERSITATIS BABEŞ-BOLYAI

În partea de jos este prezentat rezumatul articolului selectat. Pentru revenire la cuprinsul ediţiei din care face parte acest articol, se accesează linkul din titlu. Pentru vizualizarea tuturor articolelor din arhivă la care este autor/coautor unul din autorii de mai jos, se accesează linkul din numele autorului.

 
       
         
    STUDIA MUSICA - Ediţia nr.2 din 2021  
         
  Articol:   DIGITAL TRANSFORMATION TRENDS IN MUSIC TEACHING AND TRAINING SYSTEMSTENDINȚE DE TRANSFORMARE DIGITALĂ ÎN SISTEMELE DE PREDARE ȘI FORMARE MUZICALĂ / .

Autori:  BENCE ASZTALOS.
 
       
         
  Rezumat:  
DOI: 10.24193/subbmusica.2021.2.03

Published Online: 2021-12-22
Published Print: 2021-12-30
pp. 39-47

VIEW PDF

FULL PDF

REZUMAT. Pandemia a accelerat foarte mult nevoia de modernizare și transformare digitală a sistemelor de educație și formare. Parteneriatul strategic Erasmus+ NERa (A New Era of Digital Platforms in Music E-ducation) pune accentul pe creativitatea digitală în predare și se concentrează pentru a contribui activ și a sprijini procesul de redresare. Parteneriatul promovează abordările de dialog intercultural care leagă educația și formarea muzicală digitalizată. Instituțiile de învățământ superior din diferite părți ale Europei își aduc expertiza pedagogică în domeniul muzicii digitale pentru a oferi un instrument universal și cuprinzător pentru mediul academic internațional, bazat pe practici și experiențe reale. Studiul examinează implementarea de către NERa a componentelor și punctelor de vedere digitale în sistemele tradiționale de predare și formare muzicală.

Cuvinte cheie: NERa, muzică, educație, transformare digitală, pandemie
 
         
     
         
         
      Revenire la pagina precedentă