Rezumat articol ediţie STUDIA UNIVERSITATIS BABEŞ-BOLYAI

În partea de jos este prezentat rezumatul articolului selectat. Pentru revenire la cuprinsul ediţiei din care face parte acest articol, se accesează linkul din titlu. Pentru vizualizarea tuturor articolelor din arhivă la care este autor/coautor unul din autorii de mai jos, se accesează linkul din numele autorului.

 
       
         
    STUDIA MUSICA - Ediţia nr.1 din 2017  
         
  Articol:   INIŢIATIVĂ DE MUZICĂ DE CAMERĂ ÎN CÂNT CORAL ŞI ÎN JOC INSTRUMENTAL ÎN FORMAŢIE, ÎN CADRUL UNUI PROGRAM INTENSIV ERASMUS / CHAMBER MUSIC INITIATIVE IN CHORAL SINGING AND ENSEMBLE WORK IN ERASMUS IP COOPERATION.

Autori:  NOÉMI MACZELKA.
 
       
         
  Rezumat:  
DOI: 10.24193/subbmusica.2017.1.08

Published Online: 2017-06-20
Published Print: 2017-06-30
pp. 105-110

FULL PDF

ABSTRACT:
Scopul Programului Intensiv Erasmus a fost dezvoltarea modului de cânt în muzică de cameră prin intermediul lucrărilor lui Robert Schumann. Statele concorţiului îşi aduc aportul prin iniţiative personale la însuşirea interpretării muzicale corecte, la dezvoltarea activităţii de muzică de cameră a studenţilor. Rezultatele programului participanţii îl prezintă publicului la sfârşit în cadrul unui concert public.

Cuvinte cheie: muzică de cameră, reţelistică, iniţiativă, Erasmus, Schumann.

REFERENCES

www.jgypk.hu/?p=8589; www.jgypk.hu/?p=8584 (2017.01.19.)
www.kphvie.ac.at/international/international/article/begruessungsabend-fuer-internationale-gaeste-1.html (2017.01.19.)
Asztalos Bence: “Musik kreativ+.” in: Empirikus kutatások az oktatásban határon innen és túl – I. Kárpát-medencei Oktatási Konferencia Tanulmánykötet. Partiumi Keresztény Egyetem, Nagyvárad, p. 12-22.
 
         
     
         
         
      Revenire la pagina precedentă