Rezumat articol ediţie STUDIA UNIVERSITATIS BABEŞ-BOLYAI

În partea de jos este prezentat rezumatul articolului selectat. Pentru revenire la cuprinsul ediţiei din care face parte acest articol, se accesează linkul din titlu. Pentru vizualizarea tuturor articolelor din arhivă la care este autor/coautor unul din autorii de mai jos, se accesează linkul din numele autorului.

 
       
         
    STUDIA IURISPRUDENTIA - Ediţia nr.2 din 2003  
         
  Articol:   RECENZII – CRIMINALITĂŢII ŞI JUSTIŢIE PENALĂ ÎN ISRAEL, EDITAT DE ROBERT R. FRIEDMANN, UNIVERSITATEA DE STAT DIN NEW YORK PRESS, 1998, 347 P. / CRIME AND CRIMINAL JUSTICE IN ISRAEL, EDITED BY ROBERT R. FRIEDMANN, STATE UNIVERSITY OF NEW YORK PRESS, 1998, 347 P..

Autori:  .
 
       
         
  Rezumat:  Lucrarea constituie o culegere de articole exacte pe stidierea fenomenului infracţional în Israel, dar şi cu privire la situaţii care privesc perioada anterioară înfiinţării statului Israel (cum sunt, de exemplu, consideraţiile din capitolul VIII al părţii a II-a a cărţii, pag. 139 şi următoarele, în care la pag. 150 există un tabel statistic referitor la fenomenul asasinatului politic în perioada 1992-1998 în Palestina - Israel).  
         
     
         
         
      Revenire la pagina precedentă