Articole cu acelaşi autor

Pentru autorul curent, in partea a doua a paginii sunt înşirate toate articolele în care acesta este autor şi/sau coautor. Prin selectarea titlului articolului, vor apărea date privind ediţia în care acesta a apărut, precum si rezumatul.

 
           
         
    Detalii autor  
           
  Nume autor:   PETRU ALEXE    
    Faculty of Food Science and Engineering, Dun─ârea de Jos University, Galati, Romania. Email: petru.alexe@ugal.ro.    
           
  27-09-2023     
      
 
    Articole cu acelaşi autor  
         
 
1.  K-CARRAGEENAN EFFECTS ON TEXTURE CHARACTERISTICS OF MEAT EMULSIFIED SISTEMS.
          Autori: PETRU ALEXE, IRINA DOBRE, LIVIA PATRASCU.

2.  THE INFLUENCE OF CLIMATIC FACTORS ON THE AROMA COMPOUNDS OF FETEASCA REGALA WINE FROM THREE SOUTHERN REGIONS OF ROMANIA.
 
         
     
         
           
    Revenire la pagina precedentă