Rezumat articol ediţie STUDIA UNIVERSITATIS BABEŞ-BOLYAI

În partea de jos este prezentat rezumatul articolului selectat. Pentru revenire la cuprinsul ediţiei din care face parte acest articol, se accesează linkul din titlu. Pentru vizualizarea tuturor articolelor din arhivă la care este autor/coautor unul din autorii de mai jos, se accesează linkul din numele autorului.

 
       
         
    STUDIA THEOLOGIA ORTHODOXA - Ediţia nr.2 din 2010  
         
  Articol:   PRINCIPIILE MISIONARE ALE SFÂNTULUI APOSTOL PAVEL. PRIMA CĂLĂTORIE MISIONARĂ.

Autori:  .
 
       
         
  Rezumat:  Lucrarea privind principiile misionare ale Sfântului Apostol Pavel este rezultatul cercetării discursurilor din prima sa călătorie misionară, în care au fost identificate principiile misionare ale Apostolului (diferitele metode de a predica) și impactul mesajului Evangheliei in diferitele contexte etnice, culturale, sociale, religioase și politice. Discursurile misionare din prima sa călătorie misionară este o sursă inepuizabilă de inspirație pentru activitatea misionară contemporană a Bisericii. Ele arată cum Biserică îndeplineşte permanent diferite realităţi în predicarea Evangheliei.

Cuvinte-cheie: principii misionare, misiune, Sfântul Apostol Pavel, prima călătorie misionară, impactul mesajului Evangheliei
 
         
     
         
         
      Revenire la pagina precedentă