Rezumat articol ediţie STUDIA UNIVERSITATIS BABEŞ-BOLYAI

În partea de jos este prezentat rezumatul articolului selectat. Pentru revenire la cuprinsul ediţiei din care face parte acest articol, se accesează linkul din titlu. Pentru vizualizarea tuturor articolelor din arhivă la care este autor/coautor unul din autorii de mai jos, se accesează linkul din numele autorului.

 
       
         
    STUDIA THEOLOGIA ORTHODOXA - Ediţia nr.1-2 din 2004  
         
  Articol:   RECENZII - SLUJITOR AL BISERICII ŞI AL NEAMULUI PĂRINTELE PROF. UNIV. DR. MIRCEA PĂCURARIU, MEMBRU CORESPONDENT AL ACADEMIEI ROMÂNE, LA ÎMPLINIREA VÂRSTEI DE 70 DE ANI, CLUJ – NAPOCA, EDITURA RENAŞTEREA, 2002, 759 P. + 15 PL. IL..

Autori:  COSMIN COSMUŢA.
 
       
         
  Rezumat:  Cu prilejul împlinirii frumoasei vârste de 70 de ani de către Părintele Profesor Mircea Păcurariu de la Sibiu, un comitet de iniţiativă şi coordonare, alcătuit din PS. Episcop Calinic al Argeşului şi Muscelului, Pr. Prof. Univ. Dr. Alexandru Moraru din Cluj-Napoca, precum şi preoţii clujeni Vasile Raus şi Vasile Coţia, s-a ocupat de apariţia volumului omagial Tipărirea pomenitului volum s-a făcut cu binecuvântarea Î. P. S. Bartolomeu, Arhiepiscopul Vadului, Feleacului şi Clujului. Cele şapte capitole în care a fost împărţit materialul lucrării sunt precedate de un ARGUMENT semnat de comitetul de iniţiativă din Cluj-Napoca, ce dă aici şi câteva lămuriri privind felul în care a fost structurat materialul.  
         
     
         
         
      Revenire la pagina precedentă