Rezumat articol ediţie STUDIA UNIVERSITATIS BABEŞ-BOLYAI

În partea de jos este prezentat rezumatul articolului selectat. Pentru revenire la cuprinsul ediţiei din care face parte acest articol, se accesează linkul din titlu. Pentru vizualizarea tuturor articolelor din arhivă la care este autor/coautor unul din autorii de mai jos, se accesează linkul din numele autorului.

 
       
         
    STUDIA THEOLOGIA GRAECO-CATHOLICA VARADIENSIS - Ediţia nr.2 din 2002  
         
  Articol:   RECENZIE: FACULTATEA DE TEOLOGIE ORTODOXĂ LA ZECE ANI DE EXISTENŢĂ, COORD. IOAN TULCAN ŞI MIHAI SĂSĂUJAN, ARAD, 2001, 346 P. .

Autori:  GHEORGHE GORUN.
 
       
         
  Rezumat:  Volumul întruneşte bună parte din comunicările prezentate la 8 iunie 2001, cu ocazia desfăşurării unui Simpozion ştiinţific aniversar dedicat reînfiinţării Facultăţii de Teologie Ortodoxă a Universităţii „Aurel Vlaicu" din Arad, desfăşurat cu sobrietate şi demnitate în urbea de pe Mureş, în condiţii excelente asigurate de organizatori. La reuniune au participat, în general, cadrele didactice ale Facultăţii de Teologie din Arad, alte cadre ale Universităţii locale, dar şi un număr de universitari şi specialişti din alte oraşe şi chiar din străinătate; de remarcat prezenţa profesorului Ernst Ch. Suttner de la Universitatea din Viena, care a şi condus secţiunea de istorie a Simpozionului.  
         
     
         
         
      Revenire la pagina precedentă