Rezumat articol ediţie STUDIA UNIVERSITATIS BABEŞ-BOLYAI

În partea de jos este prezentat rezumatul articolului selectat. Pentru revenire la cuprinsul ediţiei din care face parte acest articol, se accesează linkul din titlu. Pentru vizualizarea tuturor articolelor din arhivă la care este autor/coautor unul din autorii de mai jos, se accesează linkul din numele autorului.

 
       
         
    STUDIA THEOLOGIA CATHOLICA - Ediţia nr.2 din 2005  
         
  Articol:   CĂSĂTORIA ŞI FAMILIA ÎN PLANUL LUI DUMNEZEU... RĂSPUNSUL MEREU VALABIL AL BISERICII LA DIFICULTĂŢILE ACTUALE.

Autori:  SIMONA ŞTEFANA ZETEA.
 
       
         
  Rezumat:  Le mariage et la famille selon le projet divin... la reponse toujours actuelle de l’Eglise vis-a-vis aux difficultes presentes. L’Eglise est consciente des problemes et des difficultes auxquelles se confronte actuellement l’institution de la famille, produites tant par les tendances negatives de la nature humaine que par l’influence de la mentalite dominante. En les considerant avec bien de comprehension, mais aussi dans la lumiere de la verite, elle propose – en tant que mere et educatrice – sa perspective toujours actuelle et toujours renouvelee sur le mariage et la famille, conformement au projet de Dieu, tel qu’il resulte de l’Ecriture et de la tradition.  
         
     
         
         
      Revenire la pagina precedentă