![]()
AMBIENTUM BIOETHICA BIOLOGIA CHEMIA DIGITALIA DRAMATICA EDUCATIO ARTIS GYMNAST. ENGINEERING EPHEMERIDES EUROPAEA GEOGRAPHIA GEOLOGIA HISTORIA HISTORIA ARTIUM INFORMATICA IURISPRUDENTIA MATHEMATICA MUSICA NEGOTIA OECONOMICA PHILOLOGIA PHILOSOPHIA PHYSICA POLITICA PSYCHOLOGIA-PAEDAGOGIA SOCIOLOGIA THEOLOGIA CATHOLICA THEOLOGIA CATHOLICA LATIN THEOLOGIA GR.-CATH. VARAD THEOLOGIA ORTHODOXA THEOLOGIA REF. TRANSYLVAN
|
|||||||
Rezumat articol ediţie STUDIA UNIVERSITATIS BABEŞ-BOLYAI În partea de jos este prezentat rezumatul articolului selectat. Pentru revenire la cuprinsul ediţiei din care face parte acest articol, se accesează linkul din titlu. Pentru vizualizarea tuturor articolelor din arhivă la care este autor/coautor unul din autorii de mai jos, se accesează linkul din numele autorului. |
|||||||
STUDIA PHYSICA - Ediţia nr.SPECIAL ISSUE din 2001 | |||||||
Articol: |
APPLICATION OF CARBON ISOTOPE ANALYSIS IN FOOD TECHNOLOGY. Autori: ZS. SZANTÓ, É. SVINGOR, I. FUTÓ, L. PALCSU, M. MOLNÁR. |
||||||
Rezumat: SIRA of carbon has developed rapidly into a powerful analytical technique in food industry. An isotopic analysis of 13C frequently will provide valuable information about the source (sources) of the carbon. Carbon SIRA has found broad applications in the fruit juice industry where isotopic standards of identity are firmly established for apple juice and orange juice, and guard against the addition of sugars from corn or cane sources. Isotopic standards to assure the quality of honey and pure maple syrup are also well established. Governmental agencies use the standards for detecting fraudulent products, while industry uses the isotopic method for quality assurance. | |||||||
![]() |
|||||||
![]() |