Rezumat articol ediţie STUDIA UNIVERSITATIS BABEŞ-BOLYAI

În partea de jos este prezentat rezumatul articolului selectat. Pentru revenire la cuprinsul ediţiei din care face parte acest articol, se accesează linkul din titlu. Pentru vizualizarea tuturor articolelor din arhivă la care este autor/coautor unul din autorii de mai jos, se accesează linkul din numele autorului.

 
       
         
    STUDIA PHILOLOGIA - Ediţia nr.3 din 2017  
         
  Articol:   CASTA ESTEBAN, CAROLINA LAMAS DE LETONA, ȘI BLANCA DE GASSÓ: TREI REPREZENTANTE ALE CELUI DE-AL DOILEA ROMANTISM SPANIOL / CASTA ESTEBAN, CAROLINA LAMAS DE LETONA, AND BLANCA DE GASSO: THREE WOMEN FROM THE SPANISH SECOND ROMANTICISM.

Autori:  BEGOÑA A. REGUEIRO SALGADO.
 
       
         
  Rezumat:  
DOI: 10.24193/subbphilo.2017.3.17

Published Online: 2017-09-30
Published Print: 2017-09-30

FULL PDF

Casta Esteban, Carolina Lamas de Letona, și Blanca de Gassó: trei reprezentante ale celui de-al doilea romantism spaniol. Lucrarea de față reprezintă un prim pas spre recuperarea unor scriitoare reprezentative pentru cel de-al doilea romantism spaniol, și anume Casta Esteban, Carolina Lamas de Letona, și Blanca de Gassó, care se alătură Rosalíadei Castro. Aceste scriitoare au fost citite și foarte apreciate de către reprezentanții masculini ai acestui Grup.

Cuvinte cheie: Al doilea romantism, Spania, spaniol, scriitoare, Casta Esteban, Carolina Lamas de Letona, Blanca de Gassó, Rosalía de Castro.
 
         
     
         
         
      Revenire la pagina precedentă