Rezumat articol ediţie STUDIA UNIVERSITATIS BABEŞ-BOLYAI

În partea de jos este prezentat rezumatul articolului selectat. Pentru revenire la cuprinsul ediţiei din care face parte acest articol, se accesează linkul din titlu. Pentru vizualizarea tuturor articolelor din arhivă la care este autor/coautor unul din autorii de mai jos, se accesează linkul din numele autorului.

 
       
         
    STUDIA EDUCATIO ARTIS GYMNASTICAE - Ediţia nr.4 din 2014  
         
  Articol:   OPTIMIZAREA PREGĂTIRII TEHNICO-TACTICE PRIN FOLOSIREA EXERCIŢIILOR COMBINATE LA COPIII DE 10-12 ANI ÎN JOCUL DE TENIS DE MASĂ / OPTIMIZATION OF TECHNICAL AND TACTICAL PREPARATION USING MIXED TABLE TENNIS EXERCISES ON CHILDREN OF 10-12 YEARS.

Autori:  APOSTU PAULA, DOBOŞI ŞERBAN.
 
       
         
  Rezumat:  VIEW PDF: OPTIMIZATION OF TECHNICAL AND TACTICAL PREPARATION USING MIXED TABLE TENNIS EXERCISES ON CHILDREN OF 10-12 YEARS

Optimizarea pregătirii tehnico-tactice prin folosirea exerciţiilor combinate la copiii de 10-12 ani în jocul de tenis de masă. Pregătirea tehnică, constituie factorul de bază al antrenamentului, prin care se urmăreşte realizarea însuşirii şi perfecţionării procedeelor tehnice, prevenirea şi corectarea greşelilor, automatizarea loviturilor, eficacitatea tehnică, etc. În antrenamentul copiilor de 10-12 ani se impune îmbunătăţirea procedeelor tehnice printr-o însuşire cât mai corectă şi economică a acestora, folosind metode şi mijloace adecvate nivelului de cunoştinţe ale acestora. Folosirea cu pondere sporită a exerciţiilor combinate în instruirea copiilor la tenis de masă va contribui la însuşirea mai rapidă a procedeelor tehnice, favorizând substanţial eficienţa loviturilor.

Cuvinte cheie: procedee tehnico-tactice, tenis de masă, forhand, rever
 
         
     
         
         
      Revenire la pagina precedentă