Rezumat articol ediţie STUDIA UNIVERSITATIS BABEŞ-BOLYAI

În partea de jos este prezentat rezumatul articolului selectat. Pentru revenire la cuprinsul ediţiei din care face parte acest articol, se accesează linkul din titlu. Pentru vizualizarea tuturor articolelor din arhivă la care este autor/coautor unul din autorii de mai jos, se accesează linkul din numele autorului.

 
       
         
    STUDIA EDUCATIO ARTIS GYMNASTICAE - Ediţia nr.4 din 2012  
         
  Articol:   EFECTUL UNEI CURRICULUM BAZATĂ PE ACTIVITĂŢI FIZICE ASUPRA MODELELOR COMPORTAMENTALE ÎN RÂNDUL STUDENŢILOR.

Autori:  .
 
       
         
  Rezumat:  Până cu aproximativ 10 de ani în urmă, bazele sportive au fost o parte din stilul de viață al universității, în toate universitățile Isrel, educând și încurajând studenții să se angajeze în activități fizice în cadrul curriculum-ului ca parte integrantă a promovării sănătății individului. Aceste baze sportive au închise una după alta, iar acum doar două centre universitare au încă centre sportive implicate în activitatea fizică ca parte a curriculum-ului lor, ca un subiect general, obligatorie în cadrul curriculum-ului de studenților la facultăți de inginerie. Această lucrare prezintă ce este cunoscut în literatura de specialitate, ca parte a unei cercetări, încearcând să se înțeleagă atitudinea studenților și modul lor de gândire în ceea ce privește activitatea fizică, în general, și a curriculum-ului bazat pe activități fizice, în special, în așa fel încât să fie în măsură de a face recomandări pentru factorii de decizie din universități cu privire la programe de activitățo fizice de intervenție, astfel încât să promoveze sănătatea în rândul studenților - viitori lideri.

Cuvinte cheie: activitate fizică, studenți, promovarea sănătății, stil de viață sănătos, nutriție, comportament, percepții
 
         
     
         
         
      Revenire la pagina precedentă