Rezumat articol ediţie STUDIA UNIVERSITATIS BABEŞ-BOLYAI

În partea de jos este prezentat rezumatul articolului selectat. Pentru revenire la cuprinsul ediţiei din care face parte acest articol, se accesează linkul din titlu. Pentru vizualizarea tuturor articolelor din arhivă la care este autor/coautor unul din autorii de mai jos, se accesează linkul din numele autorului.

 
       
         
    STUDIA EDUCATIO ARTIS GYMNASTICAE - Ediţia nr.4 din 2011  
         
  Articol:   INFORMATIZAREA SĂLILOR DE CULTURISM - FITNESS CU APLICAŢIE EFIT - CONCEPT SI APLICABILITATE / EFIT SOFTWARE BODYBUILDING-FITNESS COMPUTERIZATION HALLS - CONCEPT AND APPLICATION.

Autori:  VOICU ALEXANDRU VIRGIL.
 
       
         
  Rezumat:  Informatizarea sălilor de culturism - fitness cu aplicaţie eFit - concept si aplicabilitate. Aplicaţia eFit este destinată informatizării sălilor de fitness-culturism şi reprezintă o concepţie originală de aplicaţie a IT, prin proiectarea unui software specific în care aplicaţia informatică este alcătuită din două module (nuclee) care lucrează în tandem. Modulul BackOffice este un modul de administrare a aplicaţiei, fiind invizibil pentru utilizator, dar prezentând o deosebită utilitate pentru administrator, prin intermediul său introducându-se în sistem toate datele care ulterior vor fi accesate de către utilizator. Permite definirea şi administrarea utilizatorilor şi a politicii de securitate, precum şi definirea tipurilor de abonamente, administrarea abonaţilor, programelor inividualizate de efort, vizualizarea şi tipărirea rapoartelor. Modulul FrontOffice prezintă o interfaţă prin care utilizatorul interacţionează cu sistemul. Accesul la aplicaţie se face de către fiecare utilizator pe baza unui card de acces având un cod de bare unic alocat.

Cuvinte cheie: informatizare, culturism, program informatic, monitorizarea antrenamentului
 
         
     
         
         
      Revenire la pagina precedentă