Rezumat articol ediţie STUDIA UNIVERSITATIS BABEŞ-BOLYAI

În partea de jos este prezentat rezumatul articolului selectat. Pentru revenire la cuprinsul ediţiei din care face parte acest articol, se accesează linkul din titlu. Pentru vizualizarea tuturor articolelor din arhivă la care este autor/coautor unul din autorii de mai jos, se accesează linkul din numele autorului.

 
       
         
    STUDIA EDUCATIO ARTIS GYMNASTICAE - Ediţia nr.4 din 2009  
         
  Articol:   EFICIENTIZAREA PREGATIRII PENTRU AMELIORAREA VITEZEI LA NIVELUL CLUBURILOR SPORTIVE ŞCOLARE-STADIUL II DE PREGATIRE-JUN. III ATLETISM.

Autori:  MONEA DAN, BONDOC-IONESCU DRAGOS, MONEA GHEORGHE, BONDOC-IONESCU ALEXANDRU.
 
       
         
  Rezumat:  

Eficientizarea pregatirii pentru ameliorarea vitezei la nivelul cluburilor sportive şcolare-stadiul II de pregatire-jun. III atletism. Tema aleasă îşi propune să studieze cele mai eficiente execiţii şi procedee metodice de dezvoltare a vitezei, iar daca acestea îşi vor dovedi eficienţa să poată constitui sursa alcătuirii unui material pentru informarea tehnicienilor de specialitate. Alegând tema “Eficientizarea pregatirii pentru ameliorarea vitezei la nivelul cluburilor sportive şcolare-stadiul II de pregatire-jun. III atletism”, s-a încercat să aprofundeze cunoştinţele in domeniu şi să se verifice justeţea şi eficacitatea metodelor, precum a planurilor de antrenament folosite până la această dată .

Cuvinte cheie: viteza maxima, complex formativ, stadiul II de antrenament, juniori III, probe de control.

 
         
     
         
         
      Revenire la pagina precedentă