Rezumat articol ediţie STUDIA UNIVERSITATIS BABEŞ-BOLYAI

În partea de jos este prezentat rezumatul articolului selectat. Pentru revenire la cuprinsul ediţiei din care face parte acest articol, se accesează linkul din titlu. Pentru vizualizarea tuturor articolelor din arhivă la care este autor/coautor unul din autorii de mai jos, se accesează linkul din numele autorului.

 
       
         
    STUDIA EDUCATIO ARTIS GYMNASTICAE - Ediţia nr.3 din 2013  
         
  Articol:   OPTIMIZAREA METODEI DE PLANIFICARE PRIN INSTRUIRE SPORTIVA STRUCTURATA AVAND CA OBIECTIV DEZVOLTAREA CONTINUA A JUNIORILOR REPUBLICANI IN FOTBAL / OPTIMIZATION OF ANNUAL PLANNING METHOD BY MEANS OF STRUCTURED SPORTS TRAINING OF REPUBLICAN JUNIORS IN FOOTBALL .

Autori:  .
 
       
         
  Rezumat:  VIEW PDF: OPTIMIZATION OF ANNUAL PLANNING METHOD BY MEANS OF STRUCTURED SPORTS TRAINING OF REPUBLICAN JUNIORS IN FOOTBALL

Optimizarea metodei de planificare prin instruire sportivă structurată având ca obiectiv dezvoltarea continuă a juniorilor republicani în fotbal. Considerăm că primul pas care trebuie făcut de către toţi cei care au ca obiectiv instruirea şi pregătirea juniorilor în fotbal este planificarea riguroasă a activităţii. Activitatea antrenorului de fotbal este coordonată prin intermediul planului de pregătire anual, săptămânal şi al conspectului de lecţie. Planificarea trebuie să aibă la bază elementele şi principiile antrenamentului sportiv. Conceperea unui plan de pregătire anual precis şi corect este esenţial din punct de vedere al instruirii sportive structurate. Cu cât planul este mai exact şi mai simplu, cu atât sunt mai mari şansele de a exclude erorile din procesul de planificare. Folosind această metodă de lucru obţinem o instruire structurată precisă şi totodată o dezvoltare continuă controlată, ceea ce ne va ajuta la îndeplinirea obiectivelor.

Cuvinte-cheie: planificare anuală, instruire sportivă structurată, model grafic
 
         
     
         
         
      Revenire la pagina precedentă