Rezumat articol ediţie STUDIA UNIVERSITATIS BABEŞ-BOLYAI

În partea de jos este prezentat rezumatul articolului selectat. Pentru revenire la cuprinsul ediţiei din care face parte acest articol, se accesează linkul din titlu. Pentru vizualizarea tuturor articolelor din arhivă la care este autor/coautor unul din autorii de mai jos, se accesează linkul din numele autorului.

 
       
         
    STUDIA EDUCATIO ARTIS GYMNASTICAE - Ediţia nr.3 din 2012  
         
  Articol:   VALORI ALE EFICIENŢEI ACŢIUNILOR TEHNICO-TACTICE INDIVIDUALE ALE ECHIPELOR PARTICIPANTE LA TURNEUL FINAL DE JUNIORI I –DEJ-2012 / INDIVIDUAL TECHNICAL AND TACTICAL VALUES OF EFFECTIVENESS REGARDING THE TEAMS PARTICIPATING TO THE “JUNIOR I FINAL VOLLEYBALL TOURNAMENT”, DEJ 2012.

Autori:  SANTA CRISTIAN.
 
       
         
  Rezumat:  

Valori ale eficienţei acţiunilor tehnico-tactice individuale ale echipelor participante la turneul final de juniori I –Dej-2012. Autorii acestei lucrări consideră că o radiografie a evaluării echipelor de juniori I este foarte utilă în contextul în care de ceva vreme voleiul masculin juvenil nu mai reuşeşte nici o calificare la vreun turneu final european (excepţie face anul 2006-2007 când echipa României reuşeşte o medalie de aur şi una de bronz la J.B.-rezultate izolate). Participarea autorilor la turneul final de juniori I de la Dej, a permis acestora să să culeagă o serie date referitoare la eficienţa jucătorilor în partidele disputate. Autorii consideră că analiza şi publicarea acestor date ar putea avea un caracter benefic pentru specialiştii din volei, care după analizarea lor să poată evalua nivelul la care se află voleiul masculin juvenil şi posibilitatea de construire a unor strategii pe termen mai lung, care în final să aducă mult râvnita poziţie de participanţi la turneul final european.

Cuvinte cheie: volei, eficienţă, turneu final jun.I.

 
         
     
         
         
      Revenire la pagina precedentă