Rezumat articol ediţie STUDIA UNIVERSITATIS BABEŞ-BOLYAI

În partea de jos este prezentat rezumatul articolului selectat. Pentru revenire la cuprinsul ediţiei din care face parte acest articol, se accesează linkul din titlu. Pentru vizualizarea tuturor articolelor din arhivă la care este autor/coautor unul din autorii de mai jos, se accesează linkul din numele autorului.

 
       
         
    STUDIA EDUCATIO ARTIS GYMNASTICAE - Ediţia nr.2 din 2017  
         
  Articol:   DEZVOLTAREA ÎNDEMÂNĂRII PRIN METODE ȘI TESTE SPECIFICE JOCULUI DE FOTBAL LA COPIII DE 10-12 ANI / SKILL DEVELOPMENT USING FOOTBALL SPECIFIC METHODS AND TESTS FOR 10-12-YEAR-OLD CHILDREN.

Autori:  DAN MONEA, RODICA PRODAN, HOREA ŞTEFĂNESCU, VLAD GROSU.
 
       
         
  Rezumat:  
DOI: 10.24193/subbeag.62(2).12

Published Online: 2017-06-30
Published Print: 2017-06-30

VIEW PDF: SKILL DEVELOPMENT USING FOOTBALL SPECIFIC METHODS AND TESTS FOR 10-12 - YEAR-OLD CHILDREN

Dezvoltarea îndemânării prin metode și teste specifice jocului de fotbal la copiii de 10-12 ani. Concepția de joc a echipelor a evoluat de-a lungul timpului în funcție de noile cerințe ale jocului. În ansamblul evoluției factorilor de joc, a jocului însuși, în cadrul permanentelor schimbări de orientare și accent, pregătirea fizică a reprezentat un element de progres pentru ceilalți factori ai antrenamentului. Un element de structură foarte important al pregătirii fizice este reprezentat de calitățile motrice forța, viteza, rezistența, îndemânarea și mobilitatea.

Cuvinte-cheie: mijloace, metode, îndemânare, abilități, tehnică
 
         
     
         
         
      Revenire la pagina precedentă