Rezumat articol ediţie STUDIA UNIVERSITATIS BABEŞ-BOLYAI

În partea de jos este prezentat rezumatul articolului selectat. Pentru revenire la cuprinsul ediţiei din care face parte acest articol, se accesează linkul din titlu. Pentru vizualizarea tuturor articolelor din arhivă la care este autor/coautor unul din autorii de mai jos, se accesează linkul din numele autorului.

 
       
         
    STUDIA EDUCATIO ARTIS GYMNASTICAE - Ediţia nr.2 din 2013  
         
  Articol:   ROLUL EXERCIȚIILOR AEROBE ÎN ANTRENAMENTUL DE DEFINIRE MUSCULARĂ ÎN CULTURISM / THE ROLE OF AEROBIC EXERCISES IN THE TRAINING FOR MUSCLE DEFINITION IN BODYBUILDING.

Autori:  .
 
       
         
  Rezumat:  VIEW PDF: THE ROLE OF AEROBIC EXERCISES IN THE TRAINING FOR MUSCLE DEFINITION IN BODYBUILDING

Rolul exercițiilor aerobe în antrenamentul de definire musculară în culturism. Activitățile fizice devin pe zi ce trece din ce în ce mai importante în viața fiecărui individ, iar în mod special, culturistul nu poate fi altfel. Alături de menținerea unui stil de viață sănătos, ne oferă atât un mod plăcut de petrecere a timpului liber, cât și respectul și demnitatea personală față de noi înșine. Este plăcut să vezi mușchi, dar este și mai plăcut să îi ai. Articolul încearcă să arate rolul pe care îl joacă utilizarea exercițiilor aerobe în antrenamentul de definire musculară în culturism și să demonstreze beneficiile acestora: sportivul va fi mai sănătos, într-o formă fizică mai bună și, unul din cele mai importante lucruri pe care un culturist le dorește, să arate mult mai musculos.

Cuvinte cheie: culturism; definire musculară; exerciții aerobe; muscularitate.

 
         
     
         
         
      Revenire la pagina precedentă