Rezumat articol ediţie STUDIA UNIVERSITATIS BABEŞ-BOLYAI

În partea de jos este prezentat rezumatul articolului selectat. Pentru revenire la cuprinsul ediţiei din care face parte acest articol, se accesează linkul din titlu. Pentru vizualizarea tuturor articolelor din arhivă la care este autor/coautor unul din autorii de mai jos, se accesează linkul din numele autorului.

 
       
         
    STUDIA EDUCATIO ARTIS GYMNASTICAE - Ediţia nr.2 din 2008  
         
  Articol:   MEDALIAŢI OLIMPICI, ABSOLVENŢI AI FACULTĂŢII DE EDUCAŢIE FIZICĂ ŞI SPORT DIN UNIVERSITATEA „BABEŞ-BOLYAI”, CLUJ-NAPOCA.

Autori:  RUSU FLAVIA-ILEANA, DEAK GRAŢIELA-FLAVIA.
 
       
         
  Rezumat:  

Medaliaţi olimpici, absolvenţi ai Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport din Universitatea „Babeş-Bolyai”, Cluj-Napoca. În cei aproape cincizeci de ani de existenţă, cursurile Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport a Universităţii „Babeş-Bolyai” din Cluj-Napoca au fost absolvite de numeroase personalităţi ale sportului. Unii au devenit celebri după absolvire ca antrenori, alţii erau deja sportivi cunoscuţi când şi-au început studiile universitare. Însă adevăraţii eroi ai facultăţii noastre sunt medaliaţii olimpici: Constantin Tudosie, Simion Schobel, Simona Richter, Gabriela Szabo, Ionela Târlea, Maria Cioncan şi Oana Ban.

CUVINTE CHEIE: olimpic, medalie, sportiv, absolvent.

 
         
     
         
         
      Revenire la pagina precedentă