Rezumat articol ediţie STUDIA UNIVERSITATIS BABEŞ-BOLYAI

În partea de jos este prezentat rezumatul articolului selectat. Pentru revenire la cuprinsul ediţiei din care face parte acest articol, se accesează linkul din titlu. Pentru vizualizarea tuturor articolelor din arhivă la care este autor/coautor unul din autorii de mai jos, se accesează linkul din numele autorului.

 
       
         
    STUDIA EDUCATIO ARTIS GYMNASTICAE - Ediţia nr.2 din 2005  
         
  Articol:   IMPORTANŢA DEMERSULUI PEDAGOGIC ŞI A VOCAŢIILOR NECESARE ÎN CURSUL ACTIVITĂŢII PROFESIONALE A UNUI KINESITERAPEUT / L’IMPORTANCE DU DEMARCHE PEDAGOGIQUE ET LES VOCATIONS NECESSAIRES AU COURS DE L’ACTIVITE PROFESSIONNELLE D’UN KINESITHERAPEUTE.

Autori:  BOGDANA MARA CÂMPEANU, IOANA ANDRADA DEBEURRE, MELANIA CÂMPEANU.
 
       
         
  Rezumat:  Importanţa demersului pedagogic şi a vocaţiilor necesare în cursul activităţii profesionale a unui kinesiterapeut. Din momentul în care în cadrul kinetoterapiei active bolnavul poate executa singur exerciţiile corective, pe baza abilităţilor redobândite, se pune întrebarea: Care este rolul kinetoterapeutului, în asigurarea recuperării bolnavului în mod cât mai rapid şi mai eficient ?. Subliniem aici disponibilităţile, abilităţile, calităţile şi tactul pedagogic de care kinetoterapeutul trebuie să facă dovadă, pentru că, acestă profesie este, de fapt, vocţie.  
         
     
         
         
      Revenire la pagina precedentă