Rezumat articol ediţie STUDIA UNIVERSITATIS BABEŞ-BOLYAI

În partea de jos este prezentat rezumatul articolului selectat. Pentru revenire la cuprinsul ediţiei din care face parte acest articol, se accesează linkul din titlu. Pentru vizualizarea tuturor articolelor din arhivă la care este autor/coautor unul din autorii de mai jos, se accesează linkul din numele autorului.

 
       
         
    STUDIA EDUCATIO ARTIS GYMNASTICAE - Ediţia nr.2 din 2005  
         
  Articol:   STUDIU PRIVIND CALITÃŢILE NECESARE ÎNSUŞIRII EXERCIŢIILOR ACROBATICE SI IMPORTANŢA ACORDATÃ DE CÃTRE ELEVI ACESTOR EXERCIŢII.

Autori:  PAŞCAN ADRIAN, PAŞCAN IOANA.
 
       
         
  Rezumat:  Studiu privind calitãţile necesare însuşirii exerciţiilor acrobatice si importanţa acordatã de cãtre elevi acestor exerciţii. Studiul de faţã prezintã rezultatele investigaţiilor efectuate pe un eşantion reprezentativ de elevi din ciclul gimnazial, din judeţul Cluj, (N=440) privind calitãţile necesare însuşirii exerciţiilor acrobatice şi importanţa acordatã de cãtre elevi acestor exerciţii.S-a folosit ca metodã de cercetare ancheta prin chestionar scris. Cele douã întrebãri deschise, de opinie, dar şi de cunostinţe, au fost formulate în aşa fel, incât au lãsat celor investigaţi o totalã libertate în formularea rãspunsurilor.  
         
     
         
         
      Revenire la pagina precedentă