Rezumat articol ediţie STUDIA UNIVERSITATIS BABEŞ-BOLYAI

În partea de jos este prezentat rezumatul articolului selectat. Pentru revenire la cuprinsul ediţiei din care face parte acest articol, se accesează linkul din titlu. Pentru vizualizarea tuturor articolelor din arhivă la care este autor/coautor unul din autorii de mai jos, se accesează linkul din numele autorului.

 
       
         
    STUDIA EDUCATIO ARTIS GYMNASTICAE - Ediţia nr.2 din 2005  
         
  Articol:   IMPORTANŢA ÎNVĂŢĂRII CORECTE A PROCEDEULUI DE CĂLCARE A APEI LA JUCĂTORII DE POLO PE APĂ COPII ŞI JUNIORI III..

Autori:  .
 
       
         
  Rezumat:  Importanţa învăţării corecte a procedeului de călcare a apei la jucătorii de polo pe apă copii şi juniori III. In acest studiu se doreste sa se evidentieze importanta executarii corecte a procedeului de calcare a apei in jocul de polo. Tocmai din cauza executarii gresite al acestui procedeu tehnic mai ales la jucatorii de polo de varsta junioratului III si copii, si alte elemente tehnice bazate pe acesta vor avea de suferit. Astfel experimentul efectuat s-a orientat catre procesului de antrenament specific de polo pe apa la aceste categorii de varsta.  
         
     
         
         
      Revenire la pagina precedentă