Rezumat articol ediţie STUDIA UNIVERSITATIS BABEŞ-BOLYAI

În partea de jos este prezentat rezumatul articolului selectat. Pentru revenire la cuprinsul ediţiei din care face parte acest articol, se accesează linkul din titlu. Pentru vizualizarea tuturor articolelor din arhivă la care este autor/coautor unul din autorii de mai jos, se accesează linkul din numele autorului.

 
       
         
    STUDIA EDUCATIO ARTIS GYMNASTICAE - Ediţia nr.1 din 2020  
         
  Articol:   INFLUENȚA PROFESIEI PĂRINȚILOR ÎN ALEGEREA SPORTULUI COPIILOR / INFLUENCE OF PARENT PROFESSION IN CHOOSING CHILDREN’S SPORTS.

Autori:  BACIU ALIN MARIUS, APOSTU PAULA.
 
       
         
  Rezumat:  
DOI: 10.24193/subbeag.65(1).04
Published Online: 2020-06-30
Published Print: 2020-06-30
pp. 39-44

VIEW PDF

FULL PDF

Influența profesiei părinților în alegerea sportului copiilor. Studiul de față a fost menit să facă parte dintr-o investigație mai complexă cu privire la percepțiile, opiniile și credințele copiilor români de azi cu privire la sport. Datele au fost colectate folosind metode precum observația directă, conversația spontană și direcțională și chestionarele standardizate. Pe baza rezultatelor, tenisul pare să fie preferat ca sport pentru copiii lor de părinții care au o profesie intelectuală, în timp ce fotbalul este preferat mai ales de lucrători.

Cuvinte-cheie: copii, sport, profesie, părinți, tenis.
 
         
     
         
         
      Revenire la pagina precedentă