Rezumat articol ediţie STUDIA UNIVERSITATIS BABEŞ-BOLYAI

În partea de jos este prezentat rezumatul articolului selectat. Pentru revenire la cuprinsul ediţiei din care face parte acest articol, se accesează linkul din titlu. Pentru vizualizarea tuturor articolelor din arhivă la care este autor/coautor unul din autorii de mai jos, se accesează linkul din numele autorului.

 
       
         
    STUDIA EDUCATIO ARTIS GYMNASTICAE - Ediţia nr.1 din 2016  
         
  Articol:   STUDIU PRIVIND ÎNVĂȚAREA ACȚIUNILOR INDIVIDUALE DE BAZĂ A ACȚIUNILOR COLECTIVE ÎN JOCUL DE VOLEI LA O GRUPĂ DE ÎNCEPĂTORI * STUDY CONSIDERING THE LEARNING OF BASIC INDIVIDUAL ACTIONS AND COLLECTIVE ACTIONS IN VOLLEY-BALL IN A TEAM OF BEGINNERS.

Autori:  .
 
       
         
  Rezumat:  VIEW PDF: STUDY CONSIDERING THE LEARNING OF BASIC INDIVIDUAL ACTIONS AND COLLECTIVE ACTIONS IN VOLLEY-BALL IN A TEAM OF BEGINNERS

Studiu privind învățarea acțiunilor individuale de bază a acțiunilor colective în jocul de volei la o grupă de începători. Lucrarea are ca obiectiv găsirea unor mijloace eficiente pentru învățarea acțiunilor de bază din jocul de volei. Jocul de volei cunoaște în zilele noastre o nouă evoluție, determinată de mare popularitate și răspândire de care se bucură la toate categoriile de vârstă. Spectaculozitatea jocului, dinamismul este dat de o mare varietate de procedee și acțiuni tehnico tactice de atac și apărare, acționând asupra dezvoltării personalității umane, contribuind la cultivarea unor factori educaționali ce vizează dezvoltarea spiritului colectiv, a imaginației și perseverenței (Șanta, C: 2016).

Cuvinte cheie: joc, volei, inițiere, acțiuni individuale
 
         
     
         
         
      Revenire la pagina precedentă