Rezumat articol ediţie STUDIA UNIVERSITATIS BABEŞ-BOLYAI

În partea de jos este prezentat rezumatul articolului selectat. Pentru revenire la cuprinsul ediţiei din care face parte acest articol, se accesează linkul din titlu. Pentru vizualizarea tuturor articolelor din arhivă la care este autor/coautor unul din autorii de mai jos, se accesează linkul din numele autorului.

 
       
         
    STUDIA EDUCATIO ARTIS GYMNASTICAE - Ediţia nr.1 din 2000  
         
  Articol:   CREŞTEREA REZISTENŢEI PSIHICE ŞI ROLUL ANTRENORULUI ÎN PREGĂTIREA PSIHICĂ A SPORTIVILOR DE PERFORMANŢĂ / THE GROWTH OF PSYCHIC RESISTANCE AND THE ROLE OF THE TRAINER IN THE MENTAL TRAINING OF THE PERFORMANCE SPORTSMEN.

Autori:  .
 
       
         
  Rezumat:  Creşterea rezistenţei psihice şi rolul antrenorului în pregătirea psihică a sportivilor de performanţă. Problema rezistenţei psihice prezintă un mare interes practic, mai ales, atunci când e vorba de adaptarea optimă a sportivilor la condiţiile exigente ale marilor concursuri. Pentru o anumită categorie de sportivi, însă, ea reprezintă "călcâiul lui Ahile" fapt care impune luarea în discuţie a celor mai concrete modalităţi de îmbunătăţire a acesteia.  
         
     
         
         
      Revenire la pagina precedentă