Rezumat articol ediţie STUDIA UNIVERSITATIS BABEŞ-BOLYAI

În partea de jos este prezentat rezumatul articolului selectat. Pentru revenire la cuprinsul ediţiei din care face parte acest articol, se accesează linkul din titlu. Pentru vizualizarea tuturor articolelor din arhivă la care este autor/coautor unul din autorii de mai jos, se accesează linkul din numele autorului.

 
       
         
    STUDIA EDUCATIO ARTIS GYMNASTICAE - Ediţia nr.1 din 2000  
         
  Articol:   INDICAŢII PRACTICE PENTRU SELECTAREA MIJLOACELOR ŞI METODELOR DE INIŢIERE ÎN GIMNASTICĂ. / PRACTICE INDICATION TO SELECT METHODS AND PREPERE FOR A ENTERY IN A ACROBATIC ELEMENTS.

Autori:  IOANA POPA.
 
       
         
  Rezumat:  Indicaţii practice pentru selectarea mijloacelor şi metodelor de iniţiere în gimnastică. Gimnastica este un sport individual în care se duce lupta fiecaruia cu el însuşi în încercarea depăşirii partenerilor şi obţinerii victoriei. Aceste scopuri pot fi realizate având o tehnică bună a elementelor care compun exerciţiile de gimnastică, tehnică ce poate fi îmbunătăţiţă în antrenamente bine organizate şi unde se folosesc o multitudine de mijloace şi metode de instruire. Sunt expuse câteva din metodele şi mijloacere folosite în antrenamentele de gimnastică.  
         
     
         
         
      Revenire la pagina precedentă