Rezumat articol ediţie STUDIA UNIVERSITATIS BABEŞ-BOLYAI

În partea de jos este prezentat rezumatul articolului selectat. Pentru revenire la cuprinsul ediţiei din care face parte acest articol, se accesează linkul din titlu. Pentru vizualizarea tuturor articolelor din arhivă la care este autor/coautor unul din autorii de mai jos, se accesează linkul din numele autorului.

 
       
         
    STUDIA EDUCATIO ARTIS GYMNASTICAE - Ediţia nr.1 din 1999  
         
  Articol:   STUDIU ASUPRA AMELIORĂRII PROCESULUI DE INSTRUIRE A UNOR COMBINAŢII TACTICE, CORELATE CU DIFERITE SISTEME DE APĂRARE, DIN MODELUL INTERMEDIAR DE JOC PENTRU ECHIPELE DE ÎNCEPĂTORI, ÎN JOCUL DE VOLEI / A STUDY ABOUT THE IMPROVEMENT OF THE PROCESS OF INSTRUCTION OF CERTAIN TACTICAL COMBINATIONS, CORRELATED WITH DIFFERENT DEFENSE SYSTEMS, FROM THE INTERMEDIATE GAME-MODEL FOR BEGINNER TEAMS IN VOLLEYBALL.

Autori:  AUGUSTIN POENARU.
 
       
         
  Rezumat:  A Study about the Improvement of the Process of Instruction of Certain Tactical Combinations, Correlated with Different Defense Systems, from the Intermediate Game-Model for Beginner Teams in Volleyball. The paper speaks about the inssue of instruction of beginner teams in volleyball, based on the usage of efficient means in the process of training.  
         
     
         
         
      Revenire la pagina precedentă