Rezumat articol ediţie STUDIA UNIVERSITATIS BABEŞ-BOLYAI

În partea de jos este prezentat rezumatul articolului selectat. Pentru revenire la cuprinsul ediţiei din care face parte acest articol, se accesează linkul din titlu. Pentru vizualizarea tuturor articolelor din arhivă la care este autor/coautor unul din autorii de mai jos, se accesează linkul din numele autorului.

 
       
         
    STUDIA EDUCATIO ARTIS GYMNASTICAE - Ediţia nr.1 din 1995-1996  
         
  Articol:   MODALITĂŢI DE CREŞTERE A EFICIENŢEI ÎNVĂŢĂRII UNOR PROBE ATLETICE ÎN PARTEA PREGĂTITOARE A LECŢIEI / POSSIBILITIES OF INCREASING THE EFFICIENCY OF LEARNING SOME ATHLETIC EVENTS IN THE PREPARATORY PART OF LESSON / POSSIBILITÉS D’ACCROÎTRE L’EFFICACITÉ DE L’APPRENTISSAGE DES ÉVÉNEMENTS ATHLÉTIQUES DANS LA PRÉPARATION DE LA LEÇON.

Autori:  MIRCEA ALEXEI, COSMIN ŞPAN.
 
       
         
  Rezumat:  Possibilités d’accroître l’efficacité de l’apprentissage des événements athlétiques dans la préparation de la leçon. Les auteurs traitent les problèmes méthodologiques, en poursuivant, expérimentalement les diverses modalités d’optimisation des moyens d’action au cours des principales étapes de la leçon, en utilisant d’une manierè judicieuse le temps affecté.  
         
     
         
         
      Revenire la pagina precedentă