Rezumat articol ediţie STUDIA UNIVERSITATIS BABEŞ-BOLYAI

În partea de jos este prezentat rezumatul articolului selectat. Pentru revenire la cuprinsul ediţiei din care face parte acest articol, se accesează linkul din titlu. Pentru vizualizarea tuturor articolelor din arhivă la care este autor/coautor unul din autorii de mai jos, se accesează linkul din numele autorului.

 
       
         
    STUDIA CHEMIA - Ediţia nr.2, Tom I din 2017  
         
  Articol:   EVALUATING SOUTH AFRICAN CHENIN BLANC WINE STYLES USING AN LC-MS SCREENING METHOD .

Autori:  ASTRID BUICA, JEANNE BRAND, CHRISTINE WILSON, MARIETJIE STANDER.
 
       
         
  Rezumat:  
DOI: https://doi.org/10.24193/subbchem.2017.2.09

Published Online: 2017-06-20
Published Print: 2017-06-30

VIEW PDF: EVALUATING SOUTH AFRICAN CHENIN BLANC WINE STYLES…

Sensory evaluation is the approach currently used when evaluating the style of a South African Chenin Blanc wine. Using an untargeted LC-HRMS approach, a number of wine samples previously attributed to the three recognized styles were used to build a statistical model which was further used to predict to which style group additional samples belonged. This application can be considered proof of principle.

Keywords: Chenin Blanc wine styles; LC-MS; screening; sorting
 
         
     
         
         
      Revenire la pagina precedentă