![]()
AMBIENTUM BIOETHICA BIOLOGIA CHEMIA DIGITALIA DRAMATICA EDUCATIO ARTIS GYMNAST. ENGINEERING EPHEMERIDES EUROPAEA GEOGRAPHIA GEOLOGIA HISTORIA HISTORIA ARTIUM INFORMATICA IURISPRUDENTIA MATHEMATICA MUSICA NEGOTIA OECONOMICA PHILOLOGIA PHILOSOPHIA PHYSICA POLITICA PSYCHOLOGIA-PAEDAGOGIA SOCIOLOGIA THEOLOGIA CATHOLICA THEOLOGIA CATHOLICA LATIN THEOLOGIA GR.-CATH. VARAD THEOLOGIA ORTHODOXA THEOLOGIA REF. TRANSYLVAN
|
|||||||
Rezumat articol ediţie STUDIA UNIVERSITATIS BABEŞ-BOLYAI În partea de jos este prezentat rezumatul articolului selectat. Pentru revenire la cuprinsul ediţiei din care face parte acest articol, se accesează linkul din titlu. Pentru vizualizarea tuturor articolelor din arhivă la care este autor/coautor unul din autorii de mai jos, se accesează linkul din numele autorului. |
|||||||
STUDIA CHEMIA - Ediţia nr.2 din 2003 | |||||||
Articol: |
THE INFLUENCE OF LIPOIC ACID ON BRIGGS-RAUSCHER OSCILLATING REACTION. Autori: G. SZABÓ, CS. BOLLA, LAURA JÁNOS, CSABA RACZ. |
||||||
Rezumat: Active Briggs-Rauscher mixture is developing through two competing paths: a radical and a non-radical one. Antioxidant added to the mixture reacts with free radicals involved in the radical path and inhibits the oscillations. Addition of lipoic acid (the antioxidant we used) to Briggs-Rauscher mixture causes the immediate cessation of oscillations. After some time the oscillations reappears. The inhibition time depends on the concentration of the lipoic acid. | |||||||
![]() |
|||||||
![]() |