STUDIA AMBIENTUM
   
     
 

ISTORIC STUDIA AMBIENTUM

 

Studia Universitatis Babeş-Bolyai Ambientum, revista Facultăţii de Ştiinţa şi Ingineria Mediului, este o publicaţie semestrială (cu apariţie în lunile iunie şi decembrie), indexată în baze de date internaţionale, ce promovează un înalt nivel al cercetărilor ştiinţifice pe teme inovatoare şi subiecte emergente în domeniul ştiinţei mediului înconjurător.

Obiectivul major vizat este crearea şi susţinerea unui spaţiu larg de reflecţie şi cercetare asupra mediului înconjurător. Invităm să se angajeze în dezbateri şi în confruntări de opinii cadre didactice, practicieni din domeniul ştiinţei mediului înconjurător, cercetători şi studenţi.

Publicaţia apare integral în limba engleză iar din 2011 este accesibilă şi prin EBSCO. Manuscrisele trimise redacţiei trec printr-un proces de double-blind review, autorii având posibilitatea să revizuiască textele în funcţie de sugestiile primite din partea a doi recenzori anonimi, de regulă un specialist de la o universitate din România şi unul din străinătate.

 
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
           
       
         
1200