Cuprins ediţie STUDIA UNIVERSITATIS BABEŞ-BOLYAI

În partea de jos este prezentat cuprinsul ediţiei STUDIA ce a fost selectată. Vizualizarea rezumatului unui articol se face prin accesarea linkului din titlul acestuia. Pentru obţinerea unei sinteze despre un autor de articol, accesarea linkului din numele autorului va afişa toate articolele din arhivă în care acesta este autor şi/sau coautor.

 
       
         
    Cuprins STUDIA OECONOMICA - Ediţia nr.1 din 2013  
         
         
   
1.  DETERMINANȚI AI CREȘTERII ECONOMICE ÎN MALAWI / DETERMINANTS OF ECONOMIC GROWTH IN MALAWI.
          Autori: .


2.  TRANSPARENȚĂ ÎN DREPTUL DE PROPRIETATE A SISTEMULUI BANCAR ROMÂN ÎN COMPARAȚIE CU BĂNCILE U.K. / OWNERSHIP TRANSPARENCY IN ROMANIAN BANKING SYSTEM BY COMPARISON WITH U.K. LISTED BANKS.
          Autori: .


3.  EFECTELE CREȘTERII PREȚULUI ZAHĂRULUI ÎN INDONEZIA / EFFECTS OF SUGAR PRICE INCREASE IN INDONESIA.
          Autori: RATYA ANINDITA.


4.  REPUTAȚIA ÎN PRACTICILE DE RAPORTARE: DOVEZI DE LA ECONOMIA POST-TRANZIȚIE / GOODWILL REPORTING PRACTICES: EVIDENCE FROM A POST-TRANSITION ECONOMY.
          Autori: MATEJA JERMAN.


5.  INTERACȚIUNI DINTRE POLITICA MONETARĂ ȘI FISCALĂ ÎN ȚĂRILE ZONEI CFA / INTERACTIONS ENTRE POLITIQUES MONETAIRE ET BUDGETAIRES DANS LES PAYS DE ZONE CFA / INTERACTIONS BETWEEN MONETARY AND FISCAL POLICY IN COUNTRY OF CFA ZONE.
          Autori: .


6.  FACTORII DETERMINANȚI AI RENTABILITĂȚII FINANCIERE IN FERME DE BUMBAC / DETERMINANTS OF FINANCIAL PROFITABILITY IN COTTON FARMS.
          Autori: .


   
         
     
         
      Revenire la pagina precedentă