Cuprins ediţie STUDIA UNIVERSITATIS BABEŞ-BOLYAI

În partea de jos este prezentat cuprinsul ediţiei STUDIA ce a fost selectată. Vizualizarea rezumatului unui articol se face prin accesarea linkului din titlul acestuia. Pentru obţinerea unei sinteze despre un autor de articol, accesarea linkului din numele autorului va afişa toate articolele din arhivă în care acesta este autor şi/sau coautor.

 
       
         
    Cuprins STUDIA THEOLOGIA CATHOLICA LATINA - Ediţia nr.1 din 2009  
         
         
   
1.  RECUNOŞTINŢA CA INSTRUMENT DE LEGITIMARE ÎN 1TIMOTEI 1,12-17 / THANKSGIVING AS INSTRUMENT OF LEGITIMATION IN 1 TIMOTHY 1,12-17.
          Autori: ZAMFIR KORINNA.


2.  RECONCILIEREA LUI AUGUSTIN CU TOMA DE AQUINO: O INTRODUCERE ÎN TEOLOGIA POSTMODERNĂ A ORTODOXIEI RADICALE / RECONCILING AUGUSTINE AND AQUINAS: AN INTRODUCTION TO RADICAL ORTHODOXY’S POSTMODERN THEOLOGY.
          Autori: STEPHEN D. BARNES.


3.  KOINONIA/COMMUNIO – O NOŢIUNE ECLEZIOLOGICĂ ÎN PERSPECTIVA SA ECUMENICĂ / KOINONIA/COMMUNIO – EIN EKKLESIOLOGISCHER BEGRIFF IN ÖKUMENISCHER PERSPEKTIVE.
          Autori: JÁNOS VIK.


4.  DECLARAŢIILE PRINCIPALE ALE SFINTEI SCRIPTURI REFERITOARE LA SEXUALITATE, CĂSĂTORIE ŞI CELIBAT / HAUPTAUSSAGEN DER HEILIGEN SCHRIFT ZU SEXUALITÄT, EHE UND EHELOSIGKEIT.
          Autori: DÁVID DIÓSI.


5.  ASPECTE PSIHOLOGICE ALE INCERTITUDINII RELIGIOASE / PSYCHOLOGICAL ASPECTS OF RELIGIOUS DOUBTS.
          Autori: ANIKÓ KÉZDY, VIVIAN BOLAND.


6.  CUVÂNTUL LUI DUMNEZEU INTERPRETAT ASTĂZI / LA PAROLA DI DIO INTERPRETATA OGGI.
          Autori: ZSOLT F. KOVÁCS.


   
         
     
         
      Revenire la pagina precedentă