Cuprins ediţie STUDIA UNIVERSITATIS BABEŞ-BOLYAI

În partea de jos este prezentat cuprinsul ediţiei STUDIA ce a fost selectată. Vizualizarea rezumatului unui articol se face prin accesarea linkului din titlul acestuia. Pentru obţinerea unei sinteze despre un autor de articol, accesarea linkului din numele autorului va afişa toate articolele din arhivă în care acesta este autor şi/sau coautor.

 
       
         
    Cuprins STUDIA OECONOMICA - Ediţia nr.1 din 2008  
         
         
   
1.  IDENTITATEA LOCULUI DE MUNCĂ ÎN ECONOMIILE ÎN TRANZIŢIE: DOVEZI DIN ROMÂNIA ŞI SLOVENIA / GENDER OCCUPATIONAL IDENTITY IN TRANSITION ECONOMIES: EVIDENCE FROM ROMANIA AND SLOVENIA.
          Autori: DARKO KOVAČ, ANDREJ BERTONCELJ.


2.  TREI MODURI DE ANALIZĂ A CARACTERISTICILOR ORGANIZAŢIONALE DE ÎNVĂŢARE A UNIVERSITĂŢII ROMÂNEŞTI / A THREE WAY ANALYSIS OF THE ORGANIZATIONAL LEARNING CHARACTERISTICS OF A ROMANIAN UNIVERSITY.
          Autori: SIMONA VASILACHE, MIHAELA CORNELIA PREJMEREAN.


3.  DEPĂŞIREA BARIERELOR PENTRU OCUPAREA FORŢEI DE MUNCĂ PENTRU PERSOANELE CU DEFICIENŢE VIZUALE PE PIAŢA FORŢEI DE MUNCĂ ROMÂNEŞTI / OVERCOMING BARRIERS TO EMPLOYMENT FOR VISUAL IMPAIRED PERSONS IN THE ROMANIAN LABOR MARKET.
          Autori: CODRUŢA OSOIAN, ROXANA STEGEREAN, MONICA ZAHARIE.


4.  DEZVOLTAREA DURABILĂ ŞI ANALIZA CICLULUI DE VIAŢĂ / SUSTAINABLE DEVELOPMENT AND LIFE-CYCLE ANALYSIS.
          Autori: SZITA KLÁRA TÓTHNÉ.


5.  UN STUDIU COMPARATIV CU PRIVIRE LA GESTIONAREA CUMPĂRĂRII DE BUNURI ŞI SERVICII NPR / A COMPARATIVE STUDY ABOUT THE PURCHASING MANAGEMENT OF NPR GOODS AND SERVICES.
          Autori: CORINA POP SITAR.


6.  GESTIONARE RISCURILOR A RATELOR DOBÂNZII PENTRU CONTRACTELE DE ASIGURARE DE VIAŢĂ / LA GESTION DU RISQUE DU TAUX D’INTERET POUR LES CONTRATS D’ASSURANCE VIE.
          Autori: SIMONA DRAGOŞ.


7.  IMPACTUL PROCESULUI DE SOLVABILITATE II ÎN DOMENIUL ASIGURĂRILOR DIN ROMÂNIA / THE IMPACT OF THE SOLVENCY II PROCESS OF THE INSURANCE FIELD IN ROMANIA.
          Autori: ADRIANA DUŢESCU, DANIELA NICOLETA SAHLIAN, GEORGIANA OANA STANILĂ.


8.  PERSPECTIVELE SISTEMULUI DE PLATĂ ROMÂNESC ÎN CONTEXTUL INTEGRĂRII ÎN UE / ROMANIAN PAYMENT SYSTEM PERSPECTIVES IN THE CONTEXT OF THE INTEGRATION IN EU.
          Autori: VASILE DEDU, RAMONA BRATU.


   
         
     
         
      Revenire la pagina precedentă