Cuprins ediţie STUDIA UNIVERSITATIS BABEŞ-BOLYAI

În partea de jos este prezentat cuprinsul ediţiei STUDIA ce a fost selectată. Vizualizarea rezumatului unui articol se face prin accesarea linkului din titlul acestuia. Pentru obţinerea unei sinteze despre un autor de articol, accesarea linkului din numele autorului va afişa toate articolele din arhivă în care acesta este autor şi/sau coautor.

 
       
         
    Cuprins STUDIA OECONOMICA - Ediţia nr.1 din 2007  
         
         
   
1.  PARITATEA PUTERII DE CUMPĂRARE ÎN ECONOMIILE ÎN TRANZIŢIE: MONEDA NAŢIONALĂ FAŢĂ DE EURO / PURCHASING POWER PARITY IN TRANSITION ECONOMIES: DOMESTIC CURRENCY AGAINST THE EURO.
          Autori: ANA-MARIA DUMITRU.


2.  SERVICIILE POLITICII DE REFORMĂ ŞI ADERAREA LA UE: EVALUAREA RESTRICTIVITĂŢII BARIERELOR COMERCIALE ÎN ROMÂNIA / SERVICES POLICY REFORM AND EU ACCESSION: ASSESSING THE RESTRICTIVENESS OF TRADE BARRIERS IN ROMANIA.
          Autori: ANA BOBIRCĂ, PAUL-GABRIEL MICLĂUŞ.


3.  COOPERATIVELE AGRICOLE ÎN SLOVACIA / AGRICULTURAL COOPERATIVES IN SLOVAKIA.
          Autori: JARMILA LAZÍKOVÁ, ANNA BANDLEROVÁ.


4.  TARIFUL UNEI POLIŢE DE ASIGURARE DE VIAŢĂ ÎN UNITĂŢILE DE CONT / LA TARIFICATION FINANCIERE D’UN CONTRAT D’ASSURANCE VIE EN UNITES DE COMPTE.
          Autori: SIMONA DRAGOŞ.


5.  ROLUL EDUCAŢIEI PENTRU DURATA ŞOMAJULUI ÎN JUDEŢUL GORJ / THE ROLE OF EDUCATION FOR THE DURATION OF UNEMPLOYMENT IN GORJ COUNTRY.
          Autori: DANIELA-EMANUELA DĂNĂCICĂ, ANA-GABRIELA BABUCEA.


6.  ASPECTELE STRATEGICE ALE INDUSTRIEI FARMACEUTICE LA NIVEL MONDIAL / STRATEGIC ASPECTS OF GLOBAL PHARMACEUTICAL INDUSTRY.
          Autori: ANDREJ BERTONCELJ, DRAGAN KESIČ.


   
         
     
         
      Revenire la pagina precedentă