Cuprins ediţie STUDIA UNIVERSITATIS BABEŞ-BOLYAI

În partea de jos este prezentat cuprinsul ediţiei STUDIA ce a fost selectată. Vizualizarea rezumatului unui articol se face prin accesarea linkului din titlul acestuia. Pentru obţinerea unei sinteze despre un autor de articol, accesarea linkului din numele autorului va afişa toate articolele din arhivă în care acesta este autor şi/sau coautor.

 
       
         
    Cuprins STUDIA EDUCATIO ARTIS GYMNASTICAE - Ediţia nr.3 din 2016  
         
         
   
1.  ANALIZA LOVITURILOR LA POARTĂ LA JUCĂTOARELE DE HANBALL DE ELITĂ ÎN TIMPUL ÎNCERCĂRILOR DE OFENSIVĂ ORGANIZATĂ / SHOT ANALYSIS OF ELITE WOMEN HANDBALL PLAYERS DURING ORGANISED OFFENSE ATTEMPTS.
          Autori: .


2.  COMPORTAMENTE ALE ELEVILOR DIN CICLUL PRIMAR CU PRIVIRE LA NORMELE DE SIGURANȚĂ ÎN AFARA ȘCOLII, RAPORTAT LA CARACTERISTICILE DEMOGRAFICE / BEHAVIOURS OF STUDENTS OF PRIMARY SCHOOL AS REGARDS OUTSIDE OF SCHOOL SAFETY IN RELATION WITH DEMOGRAPHICS CHARACTERISTICS.
          Autori: .


3.  INDICATORI DE PERFORMANȚĂ ÎN DEFENSIVĂ AI ECHIPEI NAȚIONALE DE HANDBAL-JUNIORI A GRECIEI / DEFENSIVE PERFORMANCE INDICATORS OF THE GREEK YOUTH NATIONAL HANDBALL TEAM.
          Autori: .


4.  INCIDENȚA SUPRAPONDERALITĂȚII ȘI OBEZITĂȚII LA COPIII DIN CICLUL GIMNAZIAL DIN EUROREGIUNEA BIHOR–HAJDÚ-BIHAR / THE PREVALENCE OF OVERWEIGHT AND OBESITY AMONG CHILDREN IN MIDDLE SCHOOL WITHIN THE BIHOR – HAJDÚ-BIHAR EUROREGION.
          Autori: .


5.  AMELIORAREA SIMPTOMELOR DE NEATENȚIE LA COPIII DIAGNOSTICAȚI CU ADHD PRIN INTERMEDIUL ANTRENAMENTELOR DE SCRIMĂ / AMELIORATION OF INATTENTIVE CHARACTERISTICS IN CHILDREN DIAGNOSED WITH ATTENTION DEFICIT HYPERACTIVITY DISORDER BY FENCING TRAINING PROGRAMS / AMELIORATION OF INATTENTIVE CHARACTERISTICS IN CHILDREN DIAGNOSED WITH ATTENTION DEFICIT HYPERACTIVITY DISORDER BY FENCING TRAINING PROGRAMS.
          Autori: .


6.  “DUAL CAREER”: STUDIU DE CAZ ÎN SPORTUL DE ELITĂ / “DUAL CAREER”: CASE STUDY IN ELITE SPORTS.
          Autori: .


7.  VARIAȚIA FORȚEI LA NIVELUL TRENULUI SUPERIOR ȘI A TRENULUI INFERIOR LA COPIII CU ȘI FARĂ DIZABILITATE MENTALĂ / VARIATION OF UPPER BODY AND LOWER BODY FORCE IN CHILDREN WITH AND WITHOUT MENTAL DISABILITY.
          Autori: .


8.  EVALUAREA STĂRII DE NUTRIŢIE LA LOTUL DE HANDBAL CATEGORIA JUNIORI I ÎN PERIOADA DE ANTRENAMENT / THE NUTRITIONAL STATUS OF A CATEGORY I JUNIOR HANDBALL TEAM IN TRAINING.
          Autori: MARIUS ADRIAN RUSU.


9.  ANALIZA VITEZEI PE ELAN SI A CARACTERISTICILOR PRĂJINILOR FOLOSITE DE FINALIȘTII PROBEI DE SĂRITURA CU PRĂJINA LA FINALA CAMPIONATULUI NATIONAL 2014 / ANALYSIS OF SPEED RUNNING AND INDEX OF POLES USED BY FINALISTS OF POLE VAULT JUMPING IN 2014 NATIONAL CHAMPIONSHIP FINAL.
          Autori: .


10.  PRINCIPIILE NUTRIŢIEI SPORTIVE ÎN ETAPELE DE ANTRENAMENT / SPORTS NUTRITION PRINCIPLES IN TRAINING STAGES.
          Autori: MARIUS ADRIAN RUSU.


   
         
     
         
      Revenire la pagina precedentă