Rezumat articol ediţie STUDIA UNIVERSITATIS BABEŞ-BOLYAI

În partea de jos este prezentat rezumatul articolului selectat. Pentru revenire la cuprinsul ediţiei din care face parte acest articol, se accesează linkul din titlu. Pentru vizualizarea tuturor articolelor din arhivă la care este autor/coautor unul din autorii de mai jos, se accesează linkul din numele autorului.

 
       
         
    STUDIA THEOLOGIA REFORMATA TRANSYLVANICA - Ediţia nr.2 din 2020  
         
  Articol:   INTRODUCERE: BISERICA ȘI SOCIETATEA ÎN SECOLUL TRECUT (1918–2018) | BEVEZETŐ: EGYHÁZ ÉS TÁRSADALOM AZ ELMÚLT SZÁZ ÉVBEN (1918–2018) | FOREWORD: CHURCH AND SOCIETY IN THE PAST CENTURY (1918–2018).

Autori:  LUKÁCS OLGA.
 
       
         
  Rezumat:  
Published Online: 2020-12-20
Published Print: 2020-12-30
pp. 7-9

VIEW PDF

FULL PDF

The Department of Reformed Theology and Music of Babeș–Bolyai University in Kolozsvár/Cluj-Napoca in joint venture with the Károli Gáspár University of the Reformed Church in Hungary headquartered in Budapest and the Reformed Public and Cultural Centre Foundation [Református Közéleti és Kulturális Központ Alapítvány] held a conference featuring the title above in Kolozsvár/Cluj-Napoca on 7–8 June 2018. The volume contains the written material of the joint conference in English.
 
         
     
         
         
      Revenire la pagina precedentă