Rezumat articol ediţie STUDIA UNIVERSITATIS BABEŞ-BOLYAI

În partea de jos este prezentat rezumatul articolului selectat. Pentru revenire la cuprinsul ediţiei din care face parte acest articol, se accesează linkul din titlu. Pentru vizualizarea tuturor articolelor din arhivă la care este autor/coautor unul din autorii de mai jos, se accesează linkul din numele autorului.

 
       
         
    STUDIA PHILOLOGIA - Ediţia nr.4 din 2021  
         
  Articol:   OBIECTIVELE ȘI CERINȚELE PENTRU EXAMENELE IGCSE, AS ȘI A LEVEL ÎN CÂTEVA MANUALE DE PREGĂTIRE PENTRU ACESTE EXAMENE / LOS OBJETIVOS Y REQUERIMIENTOS PARA LOS EXÁMENES IGCSE, AS Y A LEVEL EN ALGUNOS MANUALES DE PREPARACIÓN PARA DICHOS EXÁMENES.

Autori:  LUMINIȚA-FELICIA TUNSOIU.
 
       
         
  Rezumat:  DOI: 10.24193/subbphilo.2021.4.09

Published Online: 2021-12-15
Published Print: 2021-12-30
pp. 147-160

VIEW PDF

FULL PDF

Abstract: Obiectivele și cerințele pentru examenele IGCSE, AS și A level în câteva manuale de pregătire pentru aceste examene. Examenele de spaniolă IGCSE, AS și A sunt examene de diferite niveluri de limbă care aparțin curriculumului Cambridge. Elevii români, dar și de alte naționalități, din diferite școli private, pot alege fie acest tip de examen, fie examenul național de Bacalaureat, ambele oferind posibilitatea accesului la universitate. Pe lângă programă, Cambridge pune la dispoziția profesorilor și a elevilor materiale pentru pregătire, evaluare și autoevaluare. În același timp, profesorii dispun de cursuri de formare și interacțiune cu alți profesori. Manualele Cambridge utilizate într-o școală privată din România, Transylvania College, au fost analizate, scopul acestui studiu fiind de a observa modul în care acestea sunt reflectate și dacă obiectivele și cerințele curriculumului sunt îndeplinite în conținutul manualelor studiate. În ceea ce privește conținutul și activitățile propuse în manuale, intenționăm să verificăm cum satisfac nevoile elevilor și, în cele din urmă, cum îi pregătesc pentru examenele menționate.

Cuvinte-cheie: obiective, cerințe, conținut, Cambridge, manuale, programă
 
         
     
         
         
      Revenire la pagina precedentă