Rezumat articol ediţie STUDIA UNIVERSITATIS BABEŞ-BOLYAI

În partea de jos este prezentat rezumatul articolului selectat. Pentru revenire la cuprinsul ediţiei din care face parte acest articol, se accesează linkul din titlu. Pentru vizualizarea tuturor articolelor din arhivă la care este autor/coautor unul din autorii de mai jos, se accesează linkul din numele autorului.

 
       
         
    STUDIA PHILOLOGIA - Ediţia nr.4 din 2010  
         
  Articol:   LA JOURNÉE DE LINGUISTIQUE COMPARÉE DES LANGUES ROMANES 2009 (LICOLAR 2009) / ZIUA DE LINGVISTICĂ COMPARATĂ A LIMBILOR ROMANICE, 2009 / (LICOLAR 2009).

Autori:  SOPHIE SAFFI, ROMANA TIMOC-BARDY.
 
       
         
  Rezumat:  Această a doua ediţie a zilei de lingvistică comparată a Limbilor Romanice (LiCoLaR 2009) Prefixe şi sufixe în limbile romanice, derivare, compunere, construcţie a cuvântului, sensul de construcţie s-a desfăşurat în data de 15 mai 2009 la Casa Mediterană de Ştiinţe Umane (MMSH), cărora le mulţumim pentru ospitalitatea lor. Suntem de asemenea recunoscători pentru sprijinul lor financiar, logistic şi editoriale, Centrului de Studii romanice Aix (CAER EA854) de la Universitatea Aix-Marseille, Catedrei de Studii italiene şi Catedrei de lingvistică comparată a limbilor Romanice şi română cât şi CLAIX (Cercului Lingvistic din Aix-en-Provence), revistei Studia Universitatis Babeş-Bolyai a Universităţii Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca, gazda noastră în paginile sale, pentru a doua oară. Această publicaţie întruchipează buna relaţie a schimburilor ştiinţifice între cercetătorii de la Aix-en-Provence şi Cluj. Mulţumim colegul nostru Ştefan Gencărău, pentru implicarea sa în proiectul nostru de publicare.  
         
     
         
         
      Revenire la pagina precedentă