Rezumat articol ediţie STUDIA UNIVERSITATIS BABEŞ-BOLYAI

În partea de jos este prezentat rezumatul articolului selectat. Pentru revenire la cuprinsul ediţiei din care face parte acest articol, se accesează linkul din titlu. Pentru vizualizarea tuturor articolelor din arhivă la care este autor/coautor unul din autorii de mai jos, se accesează linkul din numele autorului.

 
       
         
    STUDIA PHILOLOGIA - Ediţia nr.4 din 2006  
         
  Articol:   KOMPARATISTIK ALS CHANCE FÜR DIE REZEPTION RUMÄNISCHER LITERATUR IN DEUTSCHLAND / COMPARATIVISMUL ŞANSĂ PENTRU RECEPŢIONAREA LITERATURII ROMÂNE ÎN GERMANIA / ETUDES COMPARATIVES COMME CHANCE DE RECEPTION DE LA LITTERATURE ROUMAINE EN ALLEMAGNE.

Autori:  HORST FASSEL.
 
       
         
  Rezumat:  «Etudes comparatives comme chance de réception de la littérature roumaine en Allemagne», les différentes possibilités de percevoir et d’interpréter cette littérature. D’origine germano-roumaine, et expert en littérature et langue allemande, Horst Fassel est, mieux que quiconque, en mesure de décrire avec un certain recul et un jugement très objectif, les mécanismes problématiques des relations réciproques existant entre les littératures des deux pays respectifs.  
         
     
         
         
      Revenire la pagina precedentă