Rezumat articol ediţie STUDIA UNIVERSITATIS BABEŞ-BOLYAI

În partea de jos este prezentat rezumatul articolului selectat. Pentru revenire la cuprinsul ediţiei din care face parte acest articol, se accesează linkul din titlu. Pentru vizualizarea tuturor articolelor din arhivă la care este autor/coautor unul din autorii de mai jos, se accesează linkul din numele autorului.

 
       
         
    STUDIA PHILOLOGIA - Ediţia nr.3 din 2020  
         
  Articol:   NORVEGIA, INVITAT DE ONOARE LA FRANKFURTER BUCHMESSE 2019. VISUL CE-L PURTĂM / NORGE SOM GJESTELAND PÅ FRANKFURTER BUCHMESSE 2019. THE DREAM WE CARRY.

Autori:  MARGIT WALSØ.
 
       
         
  Rezumat:  
DOI: 10.24193/subbphilo.2020.3.01
Published Online: 2020-09-30
Published Print: 2020-09-30
pp. 9-16
FULL PDF

Norvegia, invitat de onoare la Frankfurter Buchmesse 2019. Visul ce-l purtăm. Articolul oferă o prezentare în profunzime a contribuției Norvegiei în calitate de invitat de onoare la prestigiosul târg internațional de carte de la Frankfurt, 2019. Articolul tratează contribuția culturală substanțială pe care Norvegia a adus-o și în plan international ca invitată de onoare la târgul de carte de la Frankfurt prin traduceri din literatura norvegiană în germană, expoziții, lansări de carte etc.

Cuvinte-cheie: Literatură norvegiană, cultură norvegiană, Târgul internațional de carte de la Frankfurt, traduceri, NORLA, scriitori, traducători.
 
         
     
         
         
      Revenire la pagina precedentă