Rezumat articol ediţie STUDIA UNIVERSITATIS BABEŞ-BOLYAI

În partea de jos este prezentat rezumatul articolului selectat. Pentru revenire la cuprinsul ediţiei din care face parte acest articol, se accesează linkul din titlu. Pentru vizualizarea tuturor articolelor din arhivă la care este autor/coautor unul din autorii de mai jos, se accesează linkul din numele autorului.

 
       
         
    STUDIA PHILOLOGIA - Ediţia nr.2 din 2019  
         
  Articol:   REDUCEREA DECALAJULUI DINTRE NEVOILE DE BAZĂ ȘI PREFERINȚELE STUDENȚILOR DIN PROGRAMA DE ENGLEZĂ PENTRU SCOPURI ACADEMICE SPECIFICE ÎN ȘTIINȚA MEDIULUI / FILLING THE GAP BETWEEN TARGET NEEDS AND STUDENT WANTS IN ENGLISH FOR ACADEMIC ENVIRONMENTAL PURPOSES.

Autori:  OCTAVIA RALUCA ZGLOBIU.
 
       
         
  Rezumat:  
Reducerea decalajului dintre nevoile de bază și preferințele studenților din programa de Engleză pentru Scopuri Academice Specifice în Știința Mediului. Lucrarea de față își propune să aducă în prim plan unele dintre cele mai stringente și actuale aspecte din predarea disciplinei Engleză pentru Scopuri Specifice, cum ar fi, sub ce formă pot profesorii de ESP să creeze o programă echilibrată în ceea ce privește conținutul necesar studenților de ESP, dar nu neaparat dorit sau plăcut de aceștia. Mai exact vom folosi o metodă deductivă pentru a afla ce își doresc în cadrul cursului de ESP studenții de anul I ai facultăților de Biologie și Știința și Ingineria Mediului, UBB și vom analiza dacă există corespondență între doleanțele acestora și curricula de limbă pentru scopuri specifice.

Cuvinte-cheie: Engleza pentru Scopuri Specifice, analiza de nevoi, dezvoltare de curriculum, programa ESP, Engleza pentru Știința Mediului.
 
         
     
         
         
      Revenire la pagina precedentă