Rezumat articol ediţie STUDIA UNIVERSITATIS BABEŞ-BOLYAI

În partea de jos este prezentat rezumatul articolului selectat. Pentru revenire la cuprinsul ediţiei din care face parte acest articol, se accesează linkul din titlu. Pentru vizualizarea tuturor articolelor din arhivă la care este autor/coautor unul din autorii de mai jos, se accesează linkul din numele autorului.

 
       
         
    STUDIA PHILOLOGIA - Ediţia nr.2 din 2015  
         
  Articol:   OPTIMIZAREA COMUNICĂRII ÎN ENGLEZA PENTRU AFACERI – PATRU ANI DE EXPERIENȚĂ ÎN UTILIZAREA NOILOR TEHNOLOGII / TECHNOLOGY-ENHANCED COMMUNİCATİON İN BUSİNESS ENGLİSH (BE)–A FOUR-YEAR PROJECT .

Autori:  ANIȘOARA POP.
 
       
         
  Rezumat:   Optimizarea comunicării în engleza pentru afaceri – patru ani de experiență în utilizarea noilor tehnologii. Studiul prezintă rezultatele utilizării blogului pe parcursul a patru ani în predarea limbii engleze pentru afaceri în vederea optimizării deprinderilor productive (scriere) și receptive (citire, ascultare). Componenta online oferă posibilități de colaborare, vizibilitate, precum și luarea în considerare a stilului personal de învățare. Analiza de conținut a subiectelor postate, a comentariilor, reflecțiilor și interviurilor, demonstrează că acest stil de învățare este preferat și că poate conduce la optimizarea cantității și calității învățării, a motivației și satisfacției studenților.

Cuvinte cheie: Engleza pentru afaceri, învățare cu ajutorul tehnologiei, blog.
 
         
     
         
         
      Revenire la pagina precedentă