Rezumat articol ediţie STUDIA UNIVERSITATIS BABEŞ-BOLYAI

În partea de jos este prezentat rezumatul articolului selectat. Pentru revenire la cuprinsul ediţiei din care face parte acest articol, se accesează linkul din titlu. Pentru vizualizarea tuturor articolelor din arhivă la care este autor/coautor unul din autorii de mai jos, se accesează linkul din numele autorului.

 
       
         
    STUDIA IURISPRUDENTIA - Ediţia nr.4 din 2009  
         
  Articol:   RECENZIE - BIANCA SELEJAN-GUŢAN, LAURA-MARIA CRĂCIUNEAN, “DREPT INTERNAŢIONAL PUBLIC”, EDITURA HAMANGIU, BUCUREŞTI, 2008, 284P. .

Autori:  NATHANIEL CORNOIU-JITĂRAŞU.
 
       
         
  Rezumat:  La începutul anului trecut a văzut lumina tiparului lucrarea “Drept internaţional public” a tinerelor şi distinselor autoare Bianca Selejan-Guţan (conferenţiar universitar doctor) şi Laura-Maria Crăciunean (actualmente lector universitar doctor) de la Facultatea de Drept a Universităţii “Lucian Blaga” din Sibiu. Tomul este destinat în principal studenţilor, fiind un curs universitar adaptat cerinţelor actuale ale metodicii de specialitate, însă el poate fi consultat cu folos şi de jurişti, cadre didactice, precum şi de către orice persoană interesată de înţelegerea corectă a celor mai importante şi actuale teme ale Dreptului internaţional public. Cartea este bine documentată, conţinând un aparat bibliografic bogat, sursele fiind variate şi de bună calitate; informaţiile sunt actualizate, iar materia este expusă într-un stil limpede şi cursiv.  
         
     
         
         
      Revenire la pagina precedentă