Rezumat articol ediţie STUDIA UNIVERSITATIS BABEŞ-BOLYAI

În partea de jos este prezentat rezumatul articolului selectat. Pentru revenire la cuprinsul ediţiei din care face parte acest articol, se accesează linkul din titlu. Pentru vizualizarea tuturor articolelor din arhivă la care este autor/coautor unul din autorii de mai jos, se accesează linkul din numele autorului.

 
       
         
    STUDIA IURISPRUDENTIA - Ediţia nr.2 din 2009  
         
  Articol:   COLOCVIUL COMEMORATIV / COLLOQUE COMMÉMORATIF: ILIE IOVĂNAŞ, ZBORUL FRÂNT AL UNUI ICAR / LE VOL BRISÉ D’UN ICARE.

Autori:  .
 
       
         
  Rezumat:  În 2008 s-au împlinit şaptezeci de ani de la naşterea profesorului Ilie Iovănaş, titular, timp de mai bine de 20 de ani, al Catedrei de Drept administrativ la Facultatea de Drept a Universităţii Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca. Din păcate, acelaşi an a marcat şi împlinirea a 5 ani de la trecerea în nefiinţă a profesorului Iovănaş, plecat mult prea devreme dintre noi.

Soixante-dix ans nous séparent maintenant de la naissance du professeur Ilie Iovănaş, titulaire du cours de droit administratif à Cluj-Napoca pendant plus de vingt ans. Cette même année 2008 est aussi marquée par les cinq ans qui se sont écoulés de sa prémature disparition.
 
         
     
         
         
      Revenire la pagina precedentă