Rezumat articol ediţie STUDIA UNIVERSITATIS BABEŞ-BOLYAI

În partea de jos este prezentat rezumatul articolului selectat. Pentru revenire la cuprinsul ediţiei din care face parte acest articol, se accesează linkul din titlu. Pentru vizualizarea tuturor articolelor din arhivă la care este autor/coautor unul din autorii de mai jos, se accesează linkul din numele autorului.

 
       
         
    STUDIA IURISPRUDENTIA - Ediţia nr.1 din 2008  
         
  Articol:   INFO : ŞCOALA DE VARĂ A DREPT PRIVAT EUROPEAN – SALZBURG, 30 IUNIE-12 IULIE 2008 / SUMMER SCHOOL ON EUROPEAN PRIVATE LAW - SALZBURG, 30 IUNIE-12 IULIE 2008.

Autori:  MIRCEA-DAN BOB.
 
       
         
  Rezumat:  În 1999, Facultatea de Drept a Universităţii din Salzburg, Austria a obţinut o finanţare Erasmus pentru organizarea în cei patru ani subsecvenţi a unei şcoli de vară pe tema dreptului privat european. Iniţiativa a aparţinut d-lui. Michael Rainer, profesor de drept roman şi drept privat comparat în instituţia menţionată, secondat de d-na. profesoară Johanna Filip-Fröschl. I s-au alăturat în demararea acestui proiect d-nii. Pascal Ancel, profesor de drept civil la Universitatea „Jean Monet” din St. Etienne, Franţa şi David Pugsley, comparatist şi profesor de drept roman la Universitatea din Exeter, Anglia.  
         
     
         
         
      Revenire la pagina precedentă